Over Timplicity.

Hi, leuk je te ontmoeten!

Het internet en websites zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Iedereen gebruikt computers en iedereen heeft een smartphone, uitzonderingen daargelaten.

Nog voor mijn geboorte werd in 1991 door mijn naamgenoot Tim Berners-Lee de allereerste website gelanceerd. Eind 2018 is het internet inmiddels uitgegroeit tot bijna 2 miljard websites. En om al die websites vindbaar te maken zijn er zoekmachines zoals Google. Google vewerkt dagelijks 5,6 miljard zoekopdrachten, dat zijn er bijna 65.000 per seconde!

Fascinerend. Tenminste, dat vinden wij.

En vanuit die fascinatie helpen wij jou graag verder met jouw website, het automatiseren van jullie bedrijfsprocessen, online marketing, app development of andere internet gerelateerde vragen en problemen. Maar wie schuilt er achter de naam Timplicity?

2 miljard websites
65.000 zoekopdrachten p/s
52% mobiel verkeer
Website laten maken HTML

Tim Zwart.

Het gezicht achter Timplicity

Eerst maar even een stukje geschiedenis. Ik ben Tim Zwart en sinds 2009 de eigenaar van TZ – Webdesign te Almere.

Heel mijn leven heb ik al interesse in internet & computers. Tijdens mijn middelbare school periode ben ik me gaan verdiepen in het “maken van websites”. Zoals elk begin ging dat met vallen en opstaan maar het leverde toch al snel meer geld op dan klasgenoten verdienden bij de supermarkt.

In 2010 heb ik mijn VWO diploma behaald en daarna ben ik begonnen aan Bedrijfskundige Informatica – Business Security Management. Ondertussen bleven de werkzaamheden binnen mijn eigen bedrijf toenemen in hoeveelheid én complexiteit. Eenvoudige websites werden complexer en complexe websites werden volledige informatiesystemen.

Naamswijziging.

Van TZ – Webdesign naar Timplicity

Inmiddels zijn het automatiseren van (bedrijfs)processen en het maken van complexe webomgevingen de voornaamste werkzaamheden die wij uitvoeren. En omdat we zoveel meer doen dan alleen het “maken van websites” is in 2019 de naam van het bedrijf gewijzigd in Timplicity.

Inmiddels spreek ik ook niet meer van “ik” maar zijn we in staat alle uitdagingen op ons pad te verwerken. Dit doen we met designers, ontwikkelaars en experts op gebied van marketing en taal in zowel binnen als buitenland.

Elke opdracht is voor mij belangrijk en ik zou jou dan ook graag een keer ontmoeten om samen jouw project te bespreken. Alleen samen komen we tot een perfect eindresultaat.

Tim Zwart, het gezicht achter Timplicity
Timplicity webontwikkeling is teamwork

Wil je een keer met Tim overleggen?

Let’s talk business!