WordPress ondersteuning

WordPress is zo eenvoudig.

Tenminste, dat is wat wij sommige ondernemers wel eens horen zeggen. Volgens die ondernemers zijn de webdesign diensten van Timplicity eigenlijk overbodig. Een website? Die maak of beheer je toch gewoon zelf?

En daar zit natuurlijk een kern van waarheid in. Zo is het tegenwoordig ook voor iedereen mogelijk om video’s te maken. Toch zit er heel veel verschil tussen een video die jij met je telefoon maakt en een film geproduceerd door een grote filmstudio.

De afgelopen jaren hebben wij vele WordPress websites met bijna net zo veel verschillende thema’s langs zien komen. Veel van deze websites krijgen vroeg of laat te maken met problemen.

Wanneer dat gebeurt, dan is het inzicht en advies van een expert opeens veel belangrijker. Wij helpen je met ons WordPress onderhoudsabonnement graag verder om jouw website zo goed mogelijk voor je te laten werken.

WordPress snelheid problemen.

We leven op dit moment in een snelle maatschappij. We zijn gewend dat alles wat we zoeken er direct is. Het merendeel van de mensen geeft aan dat zij een website direct weer verlaten als het laden ervan langer dan 3 seconden duurt. Ze belanden uiteindelijk dus bij de concurrent.

Om deze reden hechten zoekmachines zoals Google ook steeds meer waarde aan de snelheid en het gebruiksgemak van een website. Traagheid kan dus leiden tot een lagere positie in de zoekresultaten.

Een trage website kan veel verschillende oorzaken hebben. Wij hebben voor veel van deze oorzaken een oplossing gevonden. Met onze WordPress ondersteuning helpen we je graag verder naar een snellere website!

Wil je van jouw WordPress problemen af zijn? Dat kan al vanaf €45 per maand!

Neem contact met ons op en probeer het vrijblijvend uit!

WordPress veiligheid & back-ups.

WordPress wordt op bijna een derde van alle websites gebruikt. Daarmee is het dus een interessant doelwit voor hackers. Om WordPress veilig te houden is het van belang regelmatig onderhoud uit te voeren en alles up-to-date te houden. Daarnaast is het mogelijk om een extra laag beveiliging toe te voegen waarmee je valse inlogpogingen blokkeert en de website regelmatig scant op bestanden die er niet thuishoren.

We horen het regelmatig: er wordt een update uitgevoerd of iemand wijzigt de website en er gaat iets mis. Back-ups zijn er nooit gemaakt, alles moet dus handmatig worden hersteld. Back-ups worden vaak vergeten maar zijn van groot belang, in geval van een probleem scheelt het heel veel tijd en dus ook geld.

Met ons WordPress onderhoudsabonnement zorgen wij voor back-ups en houden we jouw website helemaal up-to-date zodat jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Echte WordPress ondersteuning dus!

Timplicity webontwikkeling is teamwork
Online marketing resultaten meten
Website laten maken ZZP

WordPress ondersteuning, monitoring & rapportages.

Jij beheert jouw website op dit moment misschien zelf en dat gaat aardig goed. Soms loop je echter ergens tegenaan waar je niet uit komt of weet je even niet meer hoe iets werkt. In dat geval kun je ons een berichtje sturen en helpen we je zo snel mogelijk verder.

Klanten met een onderhoudsabonnement hoeven zich geen zorgen te maken. Wij houden continue de status van hun website in de gaten. Is de website niet meer bereikbaar? Dan krijgen wij een melding en kunnen we waar nodig snel ingrijpen of contact met de klant opnemen.

Als kers op de taart krijgen onze klanten maandelijks een rapportage van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd en laten we een aantal belangrijke inzichten over de website zien.

Wil jij je ook meer bezig houden met ondernemen en minder met het onderhoud van jouw website?

Mail ons en probeer het gratis uit!