Webdesign Almere.

Een goede website voor iedere ondernemer.

Het maakt niet uit of je een kleine zelfstandige of een groter bedrijf bent, bij Timplicity ben je voor webdesign op de juiste plek.

Tegenwoordig gebruiken we voor bijna alles onze telefoon, dus ook om jouw toekomstige website te bezoeken. Bij onze klanten zien we dat ruim de helft van alle websitebezoekers via de mobiele telefoon of tablet komt. Een mobielvriendelijke website is tegenwoordig dus echt een must.

Nog een must is de mogelijkheid om zelf jouw website te kunnen beheren. Wij kiezen in de meeste gevallen voor een website op basis van WordPress omdat dit zo ontzettend vriendelijk werkt. Als WordPress voor jouw project niet de juiste oplossing blijkt te zijn dan schakelen we over op andere, vaak op maat gemaakte, oplossingen.

Ben je van plan om een ingewikkelde website zoals Facebook, marktplaats of Salesforce te laten bouwen? Dan ben je op zoek naar maatwerk software, zie hiervoor webontwikkeling en app ontwikkeling.

52% mobiel verkeer
Zelf content wijzigen
Snelle website
WordPress website zelfstandigen
Website laten maken ZZP

WordPress website voor kleine zelfstandigen.

Er komt veel kijken bij ondernemen. Als starter, maar ook wanneer de zaken al goed lopen, blijven jouw taken zich opstapelen. Een van die taken is de website, hét digitale uithangbord van jouw onderneming. Bij jou staat de website alleen nog wel op de todo-lijst. Je hebt nog geen website, de huidige website voldoet niet aan jouw eisen of deze is sterk verouderd. Werk aan de winkel dus!

Wij helpen je graag om dit onderdeel van je todo-lijst af te strepen. Bij ons staat kwaliteit en snelheid in gebruik voorop, daar zit natuurlijk wel een prijskaartje aan verbonden.

Wil je vooral een goedkope website laten maken? Dan zijn wij helaas geen match. Wil je een goede, snelle en kwalitatieve website laten maken? En vind jij service belangrijk? Dan zit je bij ons goed!

Onze volledige maatwerk oplossing op basis van WordPress is voor elke zelfstandige ondernemer bereikbaar door een kleine eenmalige investering en een maandelijks abonnement waarmee je volledig zorgeloos kunt ondernemen.

Of dat écht goed is? Oordeel daar zelf maar over, onze eigen website hebben we ook met deze oplossing gebouwd!

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Maatwerk webdesign vanuit Almere.

Voor bedrijven met een groter budget kunnen wij een volledig op maat gemaakte website ontwikkelen. Een website volledig ontworpen zoals jij wilt met alle functionaliteiten precies zoals jij die graag ziet. Vanaf de eerste pixel in Photoshop tot aan de lancering van de gehele website speciaal voor jou gemaakt.

Ook voor dit soort projecten gebruiken wij meestal WordPress als uitgangspunt maar nu maken we een maatwerk thema speciaal voor jou. Het proces wat hiervoor wordt doorlopen is een stuk uitgebreider dan bij de kleinere projecten en bestaat uit meerdere fases. Denk hierbij aan vooronderzoek, het schrijven van content, het maken van foto’s, het ontwerpen van de website en het programmeren en testen van alle gewenste functionaliteiten.

Voor webdesign geldt in principe: alles kan, maar hou er wel rekening mee dat meer wensen ook resulteert in een hogere prijs.

Webontwikkeling wireframe ux
Webontwikkeling

Mogen we jou helpen een goede, snelle en professionele website te bouwen?

Zeker, let’s talk business!