Applicatie ontwikkeling.

Applicatie ontwikkeling voor de zakelijke markt.

De kans is groot dat je dit leest op een mobiele telefoon of dat je jouw telefoon in ieder geval binnen handbereik hebt liggen. Hetzelfde geldt voor jouw medewerkers en klanten.

De gemiddelde persoon ontgrendeld zijn telefoon 63 keer per dag voor een totaal gemiddeld dag gebruik van ongeveer 3 uur.

Logisch dus dat het zakelijk ontwikkelen van applicaties voor de telefoon grote voordelen met zich mee kan brengen. Jouw medewerker heeft zo goed als overal toegang tot de gegevens die hij of zij nodig heeft en kan elke gewenste activiteit direct uitvoeren.

Wij ontwikkelen maatwerk applicaties voor de zakelijke markt waarbij we altijd kijken welke functionaliteiten jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Wil je een game laten ontwikkelen? Daar kunnen we je helaas niet bij helpen.

Android
iOS
Webapp
Online marketing resultaten bespreken
Online marketing resultaten meten

Native applicatie ontwikkeling of web applicatie.

Zoals bij alle IT gerelateerde zaken drijven er al snel verschillende termen langs die je misschien niets zeggen.

Kort door de bocht zijn er twee soorten mobiele applicaties te onderscheiden: applicaties die geïnstalleerd moeten worden op een telefoon via bijvoorbeeld de App Store (native applicaties) en applicaties welke via de standaard browser worden bezocht (web applicaties).

Er zijn voor beide typen applicaties voor- en nadelen te benoemen. Daarom kijken wij bij elk project wat in dat specifieke geval de beste keuze is.

Lees hier meer over webontwikkeling en het ontwikkelen van webapps.

Snelle gezamenlijke applicatie ontwikkeling.

De implementatie van nieuwe processen en nieuwe manieren van werken brengt altijd wat weerstand met zich mee. Sommige medewerkers blijven hangen in oudere manieren van werken of de ontwikkeling gaat te traag en kost te veel geld.

In de huidige maatschappij waar de technologie niet stilligt en bedrijven continue blijven vernieuwen is het soms wenselijk om heel snel stappen te kunnen nemen. Een idee moet eigenlijk gister al werkelijkheid zijn zodat er gekeken kan worden hoe de gebruikers erop reageren.

Daarom is het van groot belang om in een vroeg stadium al samen te kijken naar de wensen en eisen van de verschillende gebruikers. Zo kunnen we een project opsplitsen in meerdere blokken en kunnen gebruikers direct gebruik maken van de onderdelen die al af zijn.

Implementeren online marketing
Webontwikkeling wireframe ux

Wil je brainstormen over de voordelen van applicaties binnen jouw bedrijf?

Laten we samen aan jouw project gaan werken!